Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (8.37 secunde)
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Asociatii firmei sunt Ioan Daniel Ionas, de 30 de ani, avocat în Bucuresti, care detine zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi, si Vasile Pop, nascut în 1962, din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, care are, de asemenea, zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi.
24 - 11 Neconfirmare Se zvoneste de mai multa vreme cum ca Ioan Alexandru Nicolau, consilier ales pe lista PSD, ar cocheta cu ideea mai veche de democrat, lasind acum PSD-ul in Opozitie si intarind rindurile partidului din care cindva a plecat - PD.
Ioan Dedu, director pentru transporturi in PGMB, crede ca probabil decizia CNSC va fi contestata la Curtea de Apel. ... Aproximativ jumatate din lungimea autostrazii va fi supraterana, adica lungimea insumata a lucrarilor de arta", spune Ioan Dedu.
Lista poate continua cu Dan Ioan Popescu, Serban Mihailescu, Ioan Taracila, Dan Matei Agathon si multi altii. Cu atat mai mult cu cat mare parte din cei enumerati sunt deja cercetati penal, sau cel putin vehiculati in tot felul de afaceri penale.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Celalalt moment a venit din partea altui tarat, Dan Ioan Popescu, care a solicitat demisia, la pachet, a presedintelui, premierului si a procurorului general.
Senatorul Ioan Mang O falsa problema: cresterea salariilor sau reducerea CAS In declaratia mea politica de astazi ma voi referi la o noua minciuna pe care presedintele Traian Basescu si regimul sau vor sa o "vanda" romanilor.
Dan Ioan Popescu este un bun organizator, dar prea taciturn.
Vicepresedintele PD, chestorul Camerei Deputatilor Ioan Oltean, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca ministrii PD care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al PD ar putea fi remaniati.
Conducerea democrata a decis ca nu exista nici un motiv pentru a-si schimba vreun ministru din Cabinetul Tariceanu, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, declarase ca la Colegiul Director din februarie unii ar putea sa piarda sprijinul politic.
PSD-ul fara Adrian Nastase va fi, practic, un partid renascut din propria cenusa, in care l-au tarat tot felul de aratari, precum Arogantu', Manivela (Miron Mitrea), Guzganul Rozaliu (Viorel Hrebenciuc) sau Pinocchio (Dan Ioan Popescu).
Pe de alta parte liderul PSD de la Bucuresti, Dan Ioan Popescu, vrea sa se autosuspende, dar nu-l lasa colegii care au incercat sa-l convinga ieri seara sa ramana in fruntea filialei. Dan Ioan Popescu a iesit din sedinta spunand ca isi mentine decizia, dar se mai gandeste.
La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
In aceasta sesiune, Senatul Romaniei are drept vicepresedinti pe Theodor Melescanu (PNL), Radu Berceanu (PD), Doru Ioan Taracila (PSD) (foto), Corneliu Vadim Tudor (PRM). ... Cei patru chestori sunt Paul Pacuraru (PNL), Paula Ivanescu (PD), Ioan Chelaru si Dan Mircea Popescu, ambii de la PSD.
Ce vor spune in fata populatiei de banii pe care trebuie sa-i aloce din buget pentru alegeri, cand nevoile oamenilor sunt altele?", a precizat senatorul Ioan Chelaru.
Deputatul PD Ioan Oltean a admis ieri ca alesii locali au la dispozitie 45 de zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a noii legi care interzice migratia politica sa decida din ce partid vor sa faca parte, termen dupa care, daca isi vor mai schimba culoarea politica, isi vor pierde functiile.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, Ioan Micula, a subliniat faptul ca Ministerul Economiei si Comertului trebuie sa stea la temelia proiectelor de interes zonal, regional si national, el precizand ca institutia pe care o reprezinta se implica in sprijinirea oamenilor de afaceri bihoreni.
google-analytics.com